— Anette Basso

Tørr i trynet?

I beautybloggverdenen som jeg ikke er en del av kalles et slikt innlegg for “empties”. Favoritter som er tømte. Hydraluron fra Indeed Labs er serumet som har reddet trynet mitt, i den forstand at huden ikke lenger føles ut som om den er to hakk for stram. Kjøpte min tredje tube sist gang jeg var i London, fullt mulig at Boots-apotekene selger den i Norge.

Hydraphase-linjen til apotekfavoritten La Roche-Posay er også knallgod for de av oss som har mer dehydrert og sensitiv hud enn tørr. Jeg gikk lenge i den tro at jeg først og fremst hadde tørr hud, og pøste på med fete kremer som ikke hjalp. Jeg snublet så over et råd om at hvis huden føles stram så er du mest sannsynlig dehydrert, ikke overflatetørr. Livet ble 3,5 hakk bedre etter at jeg innså dette.

Gå da for produkter som har “hydra/hydre” i navnet, som disse. Kremen til høyre er tyntflytende, men gir masse fukt. Øyekremen likeså. Snille ingredienser, lett tilgjengelige på et apotek nær deg, til en sympatisk pris på rundt tohundrelappen.

Vær så god.

IMG_4020 IMG_4027

0 comments
Submit comment