— Anette Basso

Ti i stjerneskuddet

Vi er inne i de dager da flere av oss bedriver mer eller mindre kritisk selvransakelse. Jeg har tatt en titt på ti blogginnlegg fra året som gikk som jeg enten er fornøyd med selv eller har fått tilbakemeldinger på.

Det er ikke alt jeg ville skrevet på nytt, og det er nyttig å se hvordan meninger og uttrykksform kan utvikle seg i løpet av et år. Det er bra. Det tyder på læring. Det har blitt færre teksttunge tekster om Viktige Ting i det siste, kanskje fordi jeg nå delvis lever av å skrive og tilbringer nok tid som det er foran tastaturet. Og at jeg er veldig (altfor?) fornøyd med Tingenes Tilstand.

Skjerpings, Basso. Og godt nytt skriveår.

I år har jeg skrevet om:

Boligdrømmer

En påsketekst om barnetroen som bristet

8. mars og feminisme

Misogyni på nett

En viktig bok om voldtekt

Kunnskap, kjønn og handlingsregelen

Kulturvern og handlingsbåren kunnskap

D2, gymsokker og gratinerte snegler

Drittjobben

Å være humanist i arbeidslivet

0 comments
Submit comment