— Anette Basso

Svensktoppen: Mektig søvnig

Jeg sov i timen forrige uke, da svenske Makthaverskan gjorde “Asleep” tilgjengelig for alle ørers nytelse via svt.se. Som jeg har ventet på noe nytt fra den fronten!

Makthaverskans debutalbum var et av årets beste for min del laaaangt tilbake i 2009, og jeg har hørt på det med jevne mellomrom siden. Rått, søtt og angstfylt, preget av at de fleste bandmedlemmene fortsatt var tenåringer. Vokalist Maja´s herrrlige røst får meg til å ønske å ha kjærlighetssorg og være lysten på livet samtidig. Svært bergensvennlig sound, få dem til en scene nær meg snarest! Grymt! Jävlar! Peppad!

Låten er straks tilgjengelig på Spotify (slippes offisielt i morgen) og 6. mars kommer oppfølgeralbumet, ganske enkelt titulert “Makthaverskan II”.

0 comments
Submit comment