— Anette Basso

Anette Basso

– Jobber som kommunikasjonsrådgiver på KODE Kunstmuseene i Bergen, og trives enormt godt med det. Har særlig ansvar for sosiale medier. Kjempegøy!

– Sitter i styret både lokalt og nasjonalt for Feministisk initiativ. Stilte til valg under kommunevalget i Bergen i 2015, og jobber nå med å danne grunnlaget for en feministisk og antirasistisk politikk for partiet nasjonalt.

– Har en mastergrad i kulturvitenskap fra Universitetet i Bergen, hvor jeg valgte å skrive om kvensk identitet og kultur. Anbefaler alle å gjøre feltarbeid i Finnmark i sommermånedene. Husk myggspray.

– Har også et enkeltpersonsforetak, og har frilanset blant annet for Klassekampen, Folkemusikk, Natt & Dag Bergen, Dagbladet Fredag, SVA Magazine med flere.

– Er dj med ujevne mellomrom, basert på god smak og topp stemning. Fra pop til pønk, ska til skandirock – ring meg dersom du trenger lyd.

– Har vært engasjert i Norges Kulturvernforbund, både som frivillig og gjennom prosjektarbeid. Stor interesse for norsk kulturarv og formidling av denne, og ønsker velkommen all debatt omkring norsk kultur og kulturvern.

– Var lenge Dønn i Støtet på Studentradioen i Bergen, og drev tidligere kultur- og utelivsbloggen UPOP (R.I.P). Ekte kjærlighet til Bergen, selv om jeg flørter med Oslo med jevne mellomrom.

– Elsker internett, Fred Perry-trøyer, katter, nye leppestifter, pønk, pop og pils.

0 comments
Submit comment