— Anette Basso

Om vann og fett

Klokken er formiddag og jeg er på jobb. Som vanlig drikker jeg vann fra min geniale 0,75 liters flaske, som jeg har beholdt siden London-turen i mars. Ved min side står det også en kopp med grønn te. Mmmh. Når du drikker grønn te er det nemlig lurt å drikke vann ved siden av, grunnet teens vanndrivende egenskaper. So far so good denne morgenen. Jeg koser meg, tar telefoner, sjekker Twitter

HVA SKUER MITT ØYE? ET SLANKETIPS FRA NORGES STØRSTE KVINNEMAGASIN??!

 

kk vann fett

kk vann fett lol

Jeg setter vannet i halsen. Hva er det jeg driver med??? UFRIVILLIG VANNSLANKING??? Abort mission!

Jeg kaster vannflasken i nærmeste bosskasse med skjelven lanke før jeg leser videre. HJELP, “grønn te – kombinert med regelmessig trening – bidrar til å stimulere fett-tap, spesielt rundt magepartiet”!!!

Hjertet banker frenetisk cirka tjue centimeter ovenfor min lille marsipanrull ved bukselinningen. Jeg koser diskret (man er jo på jobb) med den bleke valken mens jeg hvisker “tilgi meg, jeg visste ikke hva jeg gjorde”.

Enda godt jeg konsumerte mer enn et par øl og en fruktig ananasdrink* i går kveld, KK beroliger meg nemlig med at “alkohol, brus og juice inneholder nemlig en del kalorier som kan legge seg på skinka”. Jeg klapper meg ømt på min Acne Jeans-bekledde og fyldige svans, og tenker på Strandaskinke. Pizza med ost. Og Strandaskinke. Mmmh. Jeg vet hva jeg har å gjøre i ettermiddag.

Denne komboen? Aldri mer. Takk KK.

IMG1106

* De som vet, de vet. Kall meg Kim Kardashian.

4 comments
 1. Johanne Magnus says: April 9, 20137:57 am

  Haha…Min humor! Men helt alvorlig, du må avfølge KK på Twitter.

 2. Anette Basso says: April 9, 20138:29 am

  Hehe. Jeg klarer ikke. Det er så ille. Liker å retweete det dummeste. Resten er bare uinteressant.

 3. Mia says: April 17, 20139:42 pm

  Haha, så fantastisk å lese! Har aldri vært innom KK, men når de kommer med så gode råd som dette så må jeg jo bare følge med.

  • Anette Basso says: April 18, 20138:41 am

   Takk, skåler i et glass vann for det!

Submit comment