— Anette Basso

Oh dear

Oh Chérie, som da fremdeles er Norges feteste nettmagasin for unge voksne kvinner med vett i hodet, har gjort et par små justeringer på siden – til det bedre. Flere forandringer vil følge, og jeg er spent på å fortsette å bidra. Her er noen av høydepunktene den siste tiden:

Carina skrev nylig om tjukkasmote og  hvor utfordrende det kan være å finne fine klær når man faller utenfor kjedebutikkenes standardstørrelser. Saken ble plukket opp av VG, og er den mest leste hittil på Oh Chérie. Fin lesning i kommentarfeltet.

Synne bor i Paris, og savner brunost og akevitt. Snedig kombo, men trolig bedre enn sukkerblanding til frokost.

Miksteip-mandag er alltid en god start på uka, denne uka handler det om soundtracket til puling. Different strokes for different folks.

Carina B. har anmeldt Spring Breakers – jeg er dønn fan av Harmony Korine, og gleder meg til å sjekke ut filmen selv. Det advares mot mye pupp, men det får jeg bare tåle. Ser et par av dem hver dag.

– Og jeg, jeg har skrevet om kvinner som kikker på menn og omvendt. Gammel-gris alert – eller? Jeg har også skrevet en ny versjon av innlegget om å drikke seg slank på vann og te.

Følg oss på Facebook her! Vi er snart 800 stykker! Kom an! Gjør det! Lev litt!

2 comments
  1. Ida Sundae says: April 18, 201311:43 am

    Hehe! LEV LITT! 😉 Jeg digger tekstene dine, den sistnevnte fikk jo mye oppmerksomhet på kort tid. Kewlt!

    • Anette Basso says: April 18, 201311:59 am

      Lev litt evt. gjør det, gjør det, gjennomfør det! Og takk, Ida!

Submit comment