— Anette Basso

Nykjøpt lykke

London er et shoppingmekka, eventuelt et helvette når du ikke har så mye penger å bruke. Jeg svidde av mine pund på dette:

IMG_2004

Sminke, sprit og ting som lukter godt – hva mer trenger man? Spicebomb fra Viktor & Rolf er egentlig en herreduft, men er såpass androgyn og god i stilen at jeg ikke bryr meg om sånt. Billigmerket Sleek lager bra sminke til latterlig lave priser, og jeg hadde lest meg opp på at øyenskyggene og blush´en var verdt å sjekke ut. Clinique´s Chubby Sticks er kommet i en Intense-versjon, med maks farge og fukt for leppene. Muji er stedet for ting og tang til hus og hjem i sober japansk design. Duftlys (hallo, det ene lukter peis!), en dings til å ha kremer i når jeg er på reise, samt nye sokker fikk bli med i bagasjen hjem. Tanqueray er gin, and gin is good for you.

IMG_2011

Ny skjorte og cardigan fra Fred Perry – turens kjappeste kjøp, unnagjort på fem minutter i den lille butikken deres like ved legendariske Carnaby Street.

IMG_2010

Endelig et par nye Adidas Samba (som jeg smatt rett på bena etter å ha gått langt og lenge i Covent Garden), og en t-shirt fra Booze & Glory. Veldig tøff, akkurat som bandet.

0 comments
Submit comment