— Anette Basso

Kilian it

Å drepe noe eller noen er i utgangspunktet ikke noe positivt, men det gjør i alle fall parfymeprodusenten By Kilian. Killin´ it altså.

Eksklusivt, ekte og bærekraftig. By Kilian betegner seg som «eco-luxe». Når grunnleggeren heter Kilian Hennessy, som i den franske cognacen, er luksusvibbene helt ekte. Økodelen understøttes av strategien ved å velge gjenbrukbare flasker og sørge for en bærekraftig produksjon.

En av de tidlige parfymekolleksjonen skulle hinte til «the dark side of beauty» og «pleasures of the flesh» – By Kilian lager altså ikke parfymer for pyser. Beskrivelsene er taktile og sensuelle, duftene likeså. Like fullt er de moderne. Ingen fransk bestemor her i gården.

Disse parfymene koster en del $$$. Derfor har jeg bestilt små samples via luckyscent.com. Genialt opplegg! Nå har jeg testet ut to stykker, for knappe hundrelappen inkludert frakt. På bildet ser du også en tester av Escentric Molecules Molecule 01 og en av Comme des Garcons Wonderwood.

Processed with VSCOcam with f2 preset

«Smoke for the Soul» skulle visstnok lukte cannabis. Hasj har aldri vært mitt drug of choice, men det lukter uimotståelig. Denne parfymen dufter likevel mer av varme krydder og litt skog enn illegale droger. Deilig.

«Intoxicated» påkaller alt jeg liker. Kardemommen gjør seg gjeldende fra påføring og blander seg med kaffe, vanilje og kanel. Et hint av tobakk sørger for at lukten hinter til sene klubbkvelder mer enn søt bollebakst. Denne er så god at jeg skal spare til en flakong i full størrelse!

Tenker å teste ut Cruel Intentions og Liaisons Dangereuses neste gang. Eller kanskje Light My Fire?

0 comments
Submit comment