— Anette Basso

Ingen retur

Okei, så jeg skrev en sak om å være barnfri og mine tanker rundt dette. Samme kveld dumper denne teaseren til en ny norsk webserie fra Bergen ned i innboksen – tilfeldig? Neppe. Universet beveger seg i snurrige baner.

Ingen Retur tar utgangspunkt i den kreative karrierekvinnen Sofie’s liv og hvordan dette snus på hodet når hun plutselig blir gravid. Å gå fra bytryne til husmor? Håhå. Jeg kjenner opptil flere som kommer til å føle seg truffet.

Ina Grevstad i bergensselskapet Filmkompaniet MadMonkey står bak serien, og jeg noterer meg bruk av både kjente bytryner som skuespillere, musikk fra Razika og noe jeg mistenker er pølser fra Trekroneren. Jeg håper serien ikke havner i kleinhetsfella som noen norske satsninger av og til gjør, med dårlig dialog, karikerte rollefigurer og forsøk på halvdrøy humor. Jeg håper Sofie holder det ekte, og får meg til å le mer enn å gjemme meg bak puta (selv om det ofte er to sider av samme sak).

Ut ifra dette lille klippet velger jeg å være optimist på vegne av Ingen Retur, om du er enig kan du sjekke ut Facebooksidene deres og følge med videre:

0 comments
Submit comment