— Anette Basso

Fett og Full Pop!

Hello boys and girls! I kveld skjer det svære greier på Landmark, hvor blant annet dette blide åsynet skal spille plater/snurre Spotify i vill Cosylan-rus:

Bilde tatt 21.09.2013 kl. 11.08

Hun til høyre altså. Det blir helt sjukt.

For sjekk ut: favorittmagasinet FETT skal slippe sin nye utgave, og samtidig blir det bokslipp for Antibloggeren Magnhild. Hvis du ikke har fått med deg den fantastiske (og fiktive) antibloggerens skriverier tidligere, så har du i alle fall sjansen til å plukke opp Inger Johanne Sæterbakk og Guri Idsø Vikens “Magnhild: en roman om sex, fyll og offentlig forvaltning” i kveld (og i en bokhandel nær deg).

Så skal jeg spille noen låter før Cleo skal ha konsert. Det blir mildt sagt fett. Cleo er rapper, svensk, kvinne og beintøff. Hun skal også ha en workshop for AKKS denne helgen, og jeg håper det finnes noen bergensjenter med bein i nesa som har meldt seg på.

Som om ikke det var nok skal Sandra Kolstad være dj resten av kvelden og natten. Jeg fikk gleden av å dj´e med Sandra på 8. mars i år, og jeg VET at hun har noen bangerz av ymse slag på lager. DANS-BAR-HET!

Men la oss spole tilbake til begynnelsen, som er klokka 21.00. Da betaler du deg inn med en liten femtilapp (er du AKKS-medlem er det gratis!), og får servert kanapeer og gelé. Og Cosylan. Neida. Hostesaften min får du aldri.

1233129_10153282927040171_422613725_o

0 comments
Submit comment