— Anette Basso

Eid

Noen dager, når jeg er litt sur og lei (mandag morgen), liker jeg å tenke på et av mine favorittband gjennom tidene skal stå på scenen i Nordfjordeid i sommer. Bad Religion. Legendarisk punkrockband fra California. Har turnert verden over i 30 år. Skal spille i Nordfjordeid.

Sånn ser det ut i Nordfjordeid på en solrik dag:

For en som har kun vært i Nordfjordeid mindre solrike dager på gjennomreise med Fjordekspressen på vei til Ålesund og som har vært fan av Bad Religion ganske nøyaktig halve livet (byttet til meg No Control-plata fra en kompis når jeg var 14 og så meg aldri tilbake) så er dette ganske absurd, sprøtt og fantastisk.

Grunnen til at Greg Graffin og co. skal til Eid heter selvfølgelig Malakoff Rockfestival. Årets festival er den ellevte i rekken, og har gått fra 650 besøkende i 2003 til 17.000 i 2012. La meg minne deg på at Nordfjordeid har cirka 3000 innbyggere. Og ser sånn ut:

Fuck Armageddon, this is hell liksom.

Neida. Spøk til side: jeg gleder meg vilt til å dra til Nordfjordeid og Malakoff 18.-20. juli, og i tillegg til å se Bad Religion live for fjerde gang også få med meg The Hives, Kvelertak, Graveyard, Witchcraft, First Aid Kit, Blood Command og ikke minst Svelene. Mer info om festivalen og line-up fås på hjemmesidene deres.

Jeg kommer selvfølgelig til å mase mer om Bad Religion når det nærmer seg festival, og jeg skal også lage radio om det for SRIB i løpet av sommeren. Bor du i Bergen og vil være med så synes jeg vi skal samle en storartet gjeng og kapre en buss. Er ikke så glad i å sove i telt, ei heller å våkne fyllesjuk i et telt.

Men det aller, aller beste ved hele greia? Bad Religion spiller på Malakoff i Nordfjordeid på bursdagen min 19. juli. Velkommen til True North, gutter:

0 comments
Submit comment