— Anette Basso

Best of 2015: Låter

Yes, jeg bare moser på videre og gir dere mine favorittlåter fra året som snart er over. Denne listen, som var mitt bidrag til Kritikertoppen 2015, var en skikkelig nøtt å knekke og jeg ser allerede nå at jeg kanskje skulle ha gjort noen justeringer. Og jeg kunne lett ha utvidet den til tjue låter.

En av låtene som ikke kom med på denne listen sniker seg i alle fall med på listen over beste musikkvideoer – følg med, følg med. Er noen av disse også dine favoritter?

1. Susanne Sundfør – Kamikaze
2. Hjerteslag – Bryllupsplaner og andre fete løgner
3. HEALTH – New coke
4. Silvana Imam – Tänd alla ljus
5. Lower Dens – To die in L.A
6. Real Lies – Blackmarket blues
7. Communions – Summer´s oath
8. Makthaverskan – Witness
9. Noel Gallagher´s High Flying Birds – Lock all the doors
10. Dig Deeper – Let me ride

0 comments
Submit comment