— Anette Basso

Best of 2015: Album

Juletid er listetid! The most wonderful time of the year for oss musikkinteresserte, med andre ord. Som musikkritiker i Stavanger Aftenblad har jeg fått gleden av å bidra til Dagsavisens årlige kåring av de beste albumene og låtene i 2015.

Kritikertoppen 2015 kan du ta en titt på her, men jeg tenker å oppsummere mine egne favoritter her på min egen blogg. For ja, alle elsker Susanne Sundfør, undertegnede inkludert, men jeg har også en del favoritter som ikke er å finne på Kritikertoppen og andre lister. Blant annet Hjerteslag, som spiller på Garage i kveld. <3 <3 <3

1. Real Lies – Real Life
2. Hjerteslag – Møhlenpris Motell
3. Susanne Sundfør – Ten Love Songs
4. Grimes – Art Angels
5. Jamie xx – In Colour
6. Lower Dens – Escape From Evil
7. Lars Vaular – 666 ALT
8. HEALTH – DEATH MAGIC
9. New Order – Music Complete
10. Best Coast – California Nights

0 comments
Submit comment