— Anette Basso

BARE på 13

Uten mat og drikke duger…ingen.

bilde (1)

Mr. Dude og jeg fant veien til det som kanskje er min nye lunsjfavoritt i Bergen. Midt på Torgallmenningen ligger restauranten BARE på 13 (inne på Clarion-hotellet med samme adresse), en slags budsjettvennlig forgrening av moderskipet BARE restaurant.

Konseptet er rørende enkelt: lunsj serveres fra kl. 12-15, og middag fra kl. 18-21. Du får ikke velge, de serverer én treretters lunsj- og middagsmeny som varierer fra dag til dag. Prisen er reale 200 kroner for lunsj, og vi fikk servert tre små retter som fikk oss til å glise av matglede.

Bildet over viser hovedretten, sei i følge med fermentert kinakål og en bolle med erter og spekk. Spekk! Jeg elsker spekk. Nyyydelig hjemmebakt brød til forretten, og en dessert som fikk meg til å ønske at den var ti ganger så stor. Minst.

Hyggelige folk som kokkelerer og serverer, lav terskel og veldig verdt pengene.

0 comments
Submit comment