— Anette Basso

AKKS AKKS baby

Forrige uke hadde jeg gleden av å tilbringe to ettermiddager sammen med styret i AKKS Bergen, hvor jeg nå sitter som medlem sammen med en finfin gjeng engasjerte jenter.

AKKS har i 30 år arbeidet for balanse i alle ledd av musikkbransjen, med fokus på musikkopplæring. AKKS er åpent for gutter og jenter, og i Bergen har vi 5 øvingslokaler til leie. Jeg sa ja til å bli med i styret fordi jeg gjerne vil arbeide med å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i musikklivet  – selv om jeg knapt nok har holdt i en gitar (utenom på nachspiel, som alltid er en jævlig dårlig idé).

Det koster sympatiske 50 kroner for å bli medlem i organisasjonen for dem som er født i 1988 og utover (er du over 26 må du ut med den svimlende sum av 150 kr). Om du ønsker å jobbe som frivillig på arrangementer, delta på kurs, eller bare være støttemedlem i en idealistisk organisasjon som trenger medlemmer for å få penger til å gjøre bra ting – klikk deg inn her og betal kjapt og greit via sms eller Paypal. Hvis du gjør det, legg igjen navnet ditt i kommentarfeltet her, da har jeg en sjans til å vinne en vervepremie som jeg skal dele med min søster.

Nok om det. Følg AKKS Bergen på Facebook og se opp for Eggstockfestival, samspillskonsert, flere rocke-bingoer på Apollon og en vervekampanje der du kan vinne et Øya-pass. Jeg har også fått ansvaret for å snekre sammen spillelister, sjekk ut denne deilige unionspopen (med en overvekt av kvinnelige artister):

Pssst. Anbefaler deg å sjekke ut våre venner hos Kompetanseformidlingen og deres kronikk om balanse, kompetanse og stereotypier.

0 comments
Submit comment